070 588 454info@gradiatim.si

Udobje z zelenim razgledom

Sončna lega in funkcionalna zasnova bivanjskega kompleksa v objemu okoliških hribov zagotavljata svetle bivalne površine, ki so primerne tako za družine z otroki kot tudi za starejše in gibalno ovirane, saj urejene zelene površine s parkom, utrjeno pešpotjo  in otroškim igriščem kar vabijo k igri, sprehajanju in sprostiti.
Več o lokaciji
Kvadratura po vaši meri
Izbirate lahko med 59-imi sodobno grajenimi in funkcionalno zasnovanimi stanovanji različnih kvadratur – od dvosobnih (52 m2) pa vse do pet sobnih (118 m2).
Funkcionalna zasnova stanovanj
Prostori v stanovanjih so funkcionalno povezani z osrednjim dnevnim prostorom. Bivalne površine so svetle in opremljene s kakovostnimi in prijetnimi materiali. V kopalnicah, ki so dovolj prostorne je pralni stroj z nišo ločen od ostalega kopalniškega prostora. Tuš prostor, ki je s stekleno steno ločen od osrednjega dela kopalnice je dovolj velik,  da se lahko udobno tuširajo tudi močnejše osebe. Vsa stanovanja imajo izhode na lože/balkone, ki so zaprti s treh strani, da lastnika ob uživanju na svežem zraku čim bolj ščitijo pred vremenskimi vplivi.
Izjemna lokacija
Soseska Frenga se nahaja ob mestni obvoznici – le streljaj daleč od avtocestnega križa v Šempetru in Arji vasi, kar vam zagotavlja dobre prometne povezave do Ljubljane, Maribora, Celja in Velenja.
Udobje za vse generacije
Mirna sončna lega soseske Frenga v neposredni bližini živahnega mestnega središča je primerna tako za družine z otroki kot tudi za starejše in gibalno ovirane. Nad Frengo boste navdušeni vsi, ki prisegate na aktiven način življenja, saj bo vaš jekleni konjiček varno parkiran v podzemni garaži, medtem ko boste vse opravke lahko uredili kar peš ali na kolesu.
Zelena oaza miru
Bivalni kompleks Frenga se nahaja na sončni legi v mirnem severozahodnem delu Žalca, ki je obkrožen z vrstnimi hišami in ponuja čudovit pogled na okoliške hribe: Čemšeniško planino, Mrzlico, Uršljo goro, Peco, Gozdnik in Hom. Urejene zelene površine s parkom in otroškim igriščem pred sosesko pa vabijo k igri, sprehajanju in sprostitvi.
Urejene parkirne površine
Brez skrbi – vaš jekleni konjiček bo varno parkiran v označeni podzemni garaži, vaši obiskovalci pa bodo svojega lahko pustili na urejenem zunanjem parkirišču.

Sodobna gradnja

Objekt je armirano betonske konstrukcije, s kontaktno fasado deb. 18 cm in moderno pločevinasto streho. Protivlomno zaprta prostorna podzemna garaža z dvigalom, omogoča enostaven dostop do vseh etaž in stanovanj tudi funkcionalno oviranim osebam. Stavbno pohištvo (okna s troslojno termoizolacijsko zasteklitvijo) in zunanjimi žaluzijami omogočajo dobro toplotno in zvočno izolativnost, kot tudi trenutek zasebnosti ko ga potrebujete. Kvalitetno in energetsko varčno prezračevanje bivalnih prostorov pa zagotavlja prezračevalni sistem Mikrovent, ki je vgrajen skupaj z okni. Vhodna vrata v stanovanja so protipožarna in protivlomna,  vso stavbno pohištvo, pa skupaj z konstrukcijo zagotavlja tudi dobro zaščito pred hrupom. Za dodatno udobje poskrbi sistem talnega ogrevanja, ki v kombinaciji z debelino fasadne obloge 18 cm zagotavlja udoben in topel dom, navkljub majhni porabi toplotne energije.
Prenesi dokument tehničnih podrobnosti

Sledite nam

X